Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ο Παπαχρόνης, ο δράκος της Δράμας και της Θράκης, είναι έτοιμος για... γάμο

"Μπορεί να βίασε και να έκανε δολοφονίες, όμως εγώ τον αγαπώ και θα τον παντρευτώ" δηλώνει η μνηστή του, την οποία ήδη αρραβωνιάστηκε

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Αρραβωνιάστηκε τον άνδρα που κάποτε αποκαλούσαν Δράκο της Δράμας και για τον οποίο χύθηκαν τόνοι μελάνι για τις αποτρόπαιες πράξεις του. Σκότωσε, βίασε και σκόρπισε τον τρόμο σε δεκάδες γυναίκες. Η Λίνα γνώρισε τον Κυριάκο Παπαχόνη πριν 3 χρόνια και από τότε είναι αχώριστοι. 


Ποιος είναι ο Δράκος της Δράμας;
Ο Κυριάκος Παπαχρόνης καταδικάστηκε για δολοφονίες γυναικών και βιασμούς και αφού εξέτισε την ποινή του αφέθηκε ελεύθερος.
Όλα άρχισαν όταν ήταν 19 ετών, έφεδρος αξιωματικός που υπηρετούσε στη Δράμα. Χαρακτηριστικό της απίστευτης δράσης του ήταν, εκτός από τη σωματική δύναμη που ασκούσε, σε κάθε του «χτύπημα» φορούσε τη στρατιωτική στολή σαν να βρισκόταν σε υπηρεσία.
Ο ίδιος είχε αποδώσει αυτήν την… «εμμονή» του στην πρώτη φορά που επισκέφθηκε με φίλους του έναν οίκο ανοχής σε ηλικία 13 ετών. Σύμφωνα με τον Παπαχρόνη, η ιερόδουλη που ήρθε σε επαφή προσέβαλε τον ανδρισμό του με αποτέλεσμα να επηρεαστεί αρνητικά, τόσο πολύ μάλιστα που αποφάσισε να προχωρήσει σε πράξη εκδίκησης προς το γυναικείο φύλο.

Ο Δράκος της Δράμας προχωρούσε σε πράξεις βίας και δολοφονίας επηρεαζόμενος ακόμα και από τον ήχο που προερχόταν από τα… τακούνια που φορούσαν τα θύματά του!
Αμέσως μετά τη σύλληψή του τα ομολόγησε όλα, ενώ έμεινε φυλακισμένος για 2 δεκαετίες. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως όλα τα χρόνια που έμεινε στη φυλακή ο Παπαχρόνης λάμβανε γράμματα από γυναίκες θαυμάστριές του. Μάλιστα κάποιες δήλωναν με τις επιστολές τους τρελά ερωτευμένες για εκείνον!
Τελικά αποφυλακίστηκε το 2004. Από τότε μένει απομονωμένος στη Λάρισα και προσπαθεί να προσαρμοστεί έχοντας στο πλευρό του την αρραβωνιαστικιά του, Λίνα.


Ο αρραβώνας με τη Λίνα
Η Λίνα περιγράφει στην εκπομπή «Μίλα» τη ζωή του μετά την φυλακή αλλά και τις αντιδράσεις από τον κοινωνικό τους περίγυρο. Πολλοί είναι αυτοί που την αποκαλούν «τρελή» επειδή αποφάσισε να ζήσει με έναν τέτοιον άνθρωπο.

Όταν τον γνώρισε μέσω μιας κοινής φίλης εκείνος της συστήθηκε με το κανονικό του όνομα και της είπε την ιστορία του, ενώ η Λίλα δεν ένιωσε κανένα φόβο. Αντιθέτως, της έβγαλε θετική αύρα αλλά και ασφάλεια, όπως δήλωσε η ίδια. Ποτέ της δεν έκανε δεύτερη σκέψη!

Η γνωριμία εξελίχθηκε σε σχέση και αργότερα οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν. Παραδόξως, η οικογένειά της δεν της έφερε καμιά αντίρρηση για τον άνθρωπο που επέλεξε να είναι μαζί.
Ο Κυριάκος Παπαχρόνης μίλησε για τον εαυτό του αποκαλώντας τον «πρώην ζώο» και «παρασιτικό κομμάτι της κοινωνίας» δείχνοντας ότι έχει μετανιώσει για τις τραγικές πράξεις του.


Πηγή:  http://www.star.gr/