Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Στην οικογένεια της αγνοούμενης από τη Σμίνθη ο Περιφερειάρχης

Την επισκέφθηκε ο Αρης Γιαννακίδης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για έκτο εικοσιτετράωρο και οι ελπίδες πλέον ολοένα και λιγοστεύουν

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Για λίγες ημέρες ακόμη θα συνεχιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας και των υπολοίπων Σωμάτων Ασφαλείας και εθελοντικών οργανώσεωνς τη Σμίνθη για τον εντοπισμό της 42χρονης κωφής που αγνοείται από την Πέμπτη.

Οι μέρες που έχουν περάσει θεωρούνται πολλές αλλά από τις αρχές προσεγγίζουν το ζήτημα με ευαισθησία και παρατείνουν το χρόνο της αναζήτησης. Μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατό να επιχειρήσει ελικόπτερο για έρευνα, αλλά ίσως γίνει τις επόμενες μέρες.

Στην οικογένεια της αγνοούμενης ο Γιαννακίδης

Στην άτυχη οικογένεια, που έχει δώσει αμοιβή 5.000 για όποιον βρει την αγνοούμενη, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης. Σύμφωνα με  πληροφορίες, επισκέφθηκε την περιοχή, συνομίλησε με τους υπεύθυνους για τις έρευνες, συνάντησε τους οικείους της 42χρονης προκειμένου να τους συμπαρασταθεί στη δυσάρεστη θέση, στην οποία βρίσκονται και ευχήθηκε να στηριχθούν από τους συμπολίτες τους και τις αρχές.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Γιώργος Γκοδοσίδης που συντονίζει τις έρευνες, αναφέρει ότι οι μέρες που έχουν περάσει, πια, είναι πάρα πολλές αλλά θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να καταλήξουν σε κάποιο αποτέλεσμα οι έρευνες.