Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκλειστικό: Συνελήφθη για δωροδοκία εφοριακός, γιος πασίγνωστων πολιτικών της Θράκης. Αυτήν την ώρα στο Αυτόφωρο!

Η σύλληψη έγινε χθες το μεσημέρι, ο νεαρός κρατήθηκε όλη νύχτα στα κρατητήρια της αστυνομίας και πριν λίγο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα 
Ζητούσε μέχρι και 500 ευρώ από απλούς πολίτες για να τους χορηγήσει νόμιμες βεβαιώσεις που ζητούσαν
    ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Σεπτεμβρίου στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας, ένας 35χρονος εφοριακός, κατηγορούμενος για δωροδοκία για νόμιμες πράξεις. Το περιστατικό είναι από μόνο του σοβαρό, αλλά αποκτά ιδιαίτερη διάσταση καθώς ο συγκεκριμένος τυγχάνει γιος κορυφαίων πολιτικών της Θράκης. Μάλιστα, ο ένας από τους γονείς του έχει διατελέσει και μέλος του Κοινοβουλίου. 
Ειδικότερα, χθες το πρωί, μία 39χρονη, κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, ότι μετέβη στη ΔΟΥ Κομοτηνής, για την έκδοση βεβαίωσης μη υποβολής φορολογικής δήλωσης, όπου ο δράστης, προφασιζόμενος υποτιθέμενα χρέη της, απαίτησε από αυτήν την καταβολή του χρηματικού ποσού των 50 ευρώ.
Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση από τους αστυνομικούς, κατά την οποία προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και παρουσιάστηκε εκ νέου η 39χρονη στη ΔΟΥ, για την έκδοση της βεβαίωσης.
Εκεί, ο 35χρονος, απαίτησε ξανά από τη 39χρονη το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, το οποίο και του το παρέδωσε.
Ακολούθως επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο και συνέλαβαν το δράστη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.
Όπως προέκυψε μέχρι στιγμής, ο 35χρονος, σε προγενέστερο χρόνο, είχε απαιτήσει και από άλλους τέσσερις πολίτες διάφορα χρηματικά ποσά, για την έκδοση νόμιμων βεβαιώσεων, αποκομίζοντας από τους τρεις εξ αυτών το ποσό των 500 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής. Αυτήν την ώρα βρίσκεται στο Αυτόφωρο...