Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Κι άλλες φωτο από το ατύχημα που άνοιξε η γη στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης

Τις ανέβασε στο blog του ο "Μαχητής", επισημαίνοντας ότι παραλίγο να θρηνήσουμε και θύματα από το πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη το πρωί του Σαββάτου


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Έκπληκτοι ήταν οι περαστικοί αλλά και οι οδηγοί των ΙΧ που πέρασαν μπροστά από τη Κεντρική Πλατεία νωρίς το πρωί του Σαββάτου, όταν αντίκρισαν ένα από τα απορριμματοφόρα του Δήμου να έχει πέσει μέσα στην άσφαλτο αφού κατά τη διάρκεια της βραδιάς σύμφωνα με πληροφορίες έσπασε σωλήνας της ΔΕΥΑΞ με αποτέλεσμα να «σκάσει» το σημείο της ασφάλτου μπροστά από το κατάστημα «Γρηγόρης».








Το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 07.00 όταν ο οδηγός και οι υπάλληλοι της Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου πέρασαν από το σημείο με το φορτηγό αφού λίγη ώρα πριν έκαναν την αποκομιδή των απορριμμάτων στους δρόμους της πόλης.
Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα αφού ο οδηγός και οι υπάλληλοι δεν χτύπησαν και είναι καλά, αλλά το ερώτημα που γεννάται είναι το τι θα γινόταν αν έπεφτε στο συγκεκριμένο σημείο ένα άλλο ΙΧ αυτοκίνητο και είχαμε θύματα!







Στο σημείο έσπευσαν τόσο ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης Ταρενίδης και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης και έδιναν οδηγίες στο σκαπτικό μηχάνημα του Δήμου που ανέσυρε το απορριμματοφόρο.