Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΝ στην Ξάνθη

Εκανε σήμερα περιοδεία 
στην πόλη επισημαίνοντας 
με έμφαση: «Είναι πρώτο 
κόμμα στη νεολαία ο ΣΥΡΙΖΑ» 


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  




Επίσκεψη στην Ξάνθη στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θράκη, πραγματοποίησε την Πέμπτη και την Παρασκευή ο Γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΝασπισμού Νάσος Ηλιόπουλος.



Η περιοδεία έχει σαν στόχο την συνεργασία με τις τοπικές οργανώσεις και την ανταλλαγή απόψεων. Όπως σημείωσε «πρόκειται για μια ανοιχτή διαδικασία που έχει ξεκινήσει τόσο για τη διαμόρφωση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ όσο και για τη διαμόρφωση της λαϊκής κινητοποίησης που θα στηρίξει την αριστερή κυβέρνηση.»
Σε δηλώσεις του το πρωί της Παρασκευής ο Νάσος Ηλιόπουλος, σημείωσε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα απέδειξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έιναι πρώτη δύναμη στη νεολαία, που μπροστά στα αδιέξοδα που βιώνει κοινωνικά και επαγγελματικά, αναζητεί διέξοδο και ελπίδα.


Το δίλημμα των εκλογών


Σε σχέση με την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση ανέφερε ότι «ο ελληνικός λαός έχει την ιστορική ευακιρία να ανοίξει ένα παράθυρο στο μέλλον, να κερδίσει το φόβο» θεωρώντας ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επενδύτουν στο φόβο και τρομοκρατούν την κοινωνία. «Οι επιλογές είναι ξεκάθαρες, από τη μία είναι το κόμμα του μνημονίου που προβλέπει μια σειρά από επώδυνα μέτρα για όλους από την επόμενη μέρα και από την άλλη υπάρχει η επιλογή της ελπίδας, ότι μπορούμε να βγούμε απο τα μνημόνια, ότι μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.» αναφέρει ο Γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΝ.


Η νεολαία πιο κοντά στην πολιτική


Παράλληλα, σε σχέση με την σχέση της νεολαίας με την πολιτική που επανακαθορίζεται ο Νάσος Ηλιόπουλος σημειώνει: «Τόσο η νεολαία όσο και όλη η κοινωνία δίνει πλέον πολύ μεγαλύτερη σημασία στην πολιτική επικαιρότητα απ’ ότι παλαιότερα. Το σχέδιο που επιχείρησε να περάσει τα τελευταία 2 χρόνια ότι δήθεν η πολιτική αφορά τους τεχνοκράτες, έχει ηττηθεί και η νεολαία γνωρίζει ότι η πολιτική είναι ένας τρόπος για να παλέψει και να αλλάξει τη ζωή της.»




Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/