Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Μαρία Καραπαναγιώτου: Οι ποδάρες από την Κομοτηνή που... έγιναν θέμα στο "Πρώτο Θέμα" (μετά την "Bild")

Αρχίσαμε να αναρωτιώμαστε γιατί τα τελευταία δύο 24ωρα υπάρχουν μαζικά κλικ σε ένα θέμα που το ThrakiLive δημοσίευσε το περασμένο καλοκαίρι αναφορικά με το μοντέλο της περιοχής μας που πλέον κάνει καριέρα στην Γερμανία μέχρι που...
        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Θέλει τον Γερμανό της... αφού άφησε την Κομοτηνή για να περπατήσει στις γερμανικές πασαρέλες! Γεννημένη στην Ξάνθη, έδειξε το ενδιαφέρον της για το μόντελινγκ σε μικρή ηλικία, ωστόσο το ντεμπούτο της στον χώρο θα συνδυαστεί με τη μετακόμισή της στη Θεσσαλονίκη και την εισαγωγή της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Πριν γραφτεί στη σχολή της πρωταγωνίστησε σε βιντεοκλίπ των Goin' Τhrough, όπου και φάνηκε ότι είναι γεννημένη για τους δυνατούς προβολείς της δημοσιότητας. Ένας Τούρκος σχεδιαστής την επέλεξε να λάβει μέρος σε σόου της τουρκικής τηλεόρασης και κατέληξε να κάνει καταλόγους στη Γερμανία. Η όμορφη Θρακιώτισσα σπούδασε Γερμανική Φιλολογία και θεωρεί τη Γερμανία δεύτερο σπίτι της... αν και σε κάθε της βήμα αισθάνεται ότι υπερασπίζεται την Ελλάδα και τους Έλληνες...

Την πρωτογνωρίσατε μέσα από το blog μας στην καρδιά του περασμένου καλοκαιριού μέσα από αυτό το θέμα: Ξεφυλλίζοντας το book ενός "δικού μας" (φωτο)μοντέλου. Ωστόσο μαζικά ανακαλύψαμε ότι αναζητούσατε εκείνη την ανάρτηση τις τελευταίες 48 ώρες. Και μετά καταλάβαμε το γιατί: είναι το ολοσέλιδο αφιέρωμα που της έκανε το ένθετο "People" της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" της περασμένης Κυριακής. Αναδημοσιεύουμε μέρος του:


Aπαρνήθηκε την ιταλική και τη γαλλική μόδα για χάρη της Γερμανίας. «Σε μια εποχή όπου η χώρα της καγκελαρίου Μέρκελ δεν αναφέρεται με κολακευτικά λόγια στην Ελλάδα, ένα μοντέλο κάνει τη διαφορά αποτελώντας θετική αναφορά», έγραψε πριν από λίγες ημέρες στα παραπολιτικά της σχόλια η γερμανική εφημερίδα «Bild».



Γεννημένη στην Ξάνθη, δείχνει ενδιαφέρον για το modeling από μικρή ηλικία, ωστόσο το ντεμπούτο της στον χώρο θα συνδυαστεί με τη μετακόμισή της στη Θεσσαλονίκη και την εισαγωγή της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.


«Δεν είχα γραφτεί ακόμα στη σχολή, όταν μου προτάθηκε να πρωταγωνιστήσω σε βιντεοκλίπ των Goin’ Τhrough. Ηταν η πρώτη μου επαφή με τον χώρο και ενθουσιάστηκα. Στην αρχή έκανα κάποιες δουλειές μέσω γνωστών και στη συνέχεια συνεργάστηκα με γνωστό πρακτορείο της Θεσσαλονίκης. Η αγάπη μου για τη μόδα μπαίνει σε πιο επαγγελματική βάση και άρχισα να μεταμορφώνομαι πρωταγωνιστώντας σε φωτογραφήσεις».


 
Περισσότερα στο "People" που κυκλοφορεί με το "Πρώτο Θέμα"
 
ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΏ:  Ξεφυλλίζοντας το book ενός "δικού μας" (φωτο)μοντέλου
 
 
.