Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ενοπλος αστυνομικός επιτέθηκε σε ζευγάρι Κομοτηναίων για να εισπράξει …ανεξόφλητους λογαριασμούς!

Ενεπλάκησαν οι Αρχές, τηρήθηκε άκρα μυστικότητα ενώ ήδη ενημερώθηκαν οι προϊστάμενοι του αστυνομικού σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για τις “παράλληλες” δραστηριότητές του
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Ενα πρωτοφανές γεγονός για τα δεδομένα της πόλης μας που παρολίγο να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις συνέβη πριν λίγες ημέρες και από τις πληροφορίες που διέρευσαν φαίνεται πως κάποιοι συμπολίτες μας μάλλον έχουν …”χάσει την μπάλα” ή απλά η πόλη μας είναι για κάποιον λόγο “καζάνι που βράζει”.

Ζευγάρι Κομοτηναίων που έφευγε από το σπίτι του για τη δουλειά, κατήγγειλε πως δέχθηκε την επίθεση ενόπλου αστυνομικού ο οποίος προφανώς “στρατοπέδευε” στο σημείο επί ώρα, μέχρι να βγουν οι ίδιοι έξω. Εκεί όρμηξε στο ζευγάρι μαινόμενος και εμφανώς εκτός κάθε ελέγχου πέραν των χυδαίων ύβρεων και απειλών κατά της ζωής τους κουνούσε επιδεικτικά τη θήκη με το όπλο την οποία έφερε μαζί του, υπονοώντας πως θα συνεχίσει περαιτέρω!

Το συμβάν έληξε χάρη στην ψύχραιμη αντιμετώπιση της παραβατικής και παρακρατικής συμπεριφοράς του αστυνομικού εκ μέρους του ζευγαριού ενώ ο ίδιος ο αστυνομικός εξαφανίστηκε αμέσως από το σημείο του συμβάντος πριν προλάβουν και κληθούν οι αστυνομικές δυνάμεις. Στη συνέχεια το ζευγάρι των Κομοτηναίων ενημέρωσε τόσο τις προϊστάμενες αρχές του αστυνομικού όσο και τις αρμόδιες αρχές και ακολούθησε αναζήτηση του.


Ο νταής, ο …μάγος και ο κ. Καλάσνικωφ!

Η συνέχεια δόθηκε λίγες ώρες αργότερα σε γραφείο ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας ο οποίος και ανέλαβε να διερευνήσει την υπόθεση. Εκεί προσήλθε τόσο το ζευγάρι, όσο και ο νταής αστυνομικός με εμφανώς κατεβασμένα τα αυτιά αυτή τη φορά, όπως διέρρευσε από παρευρισκόμενους. Αν και η συζήτηση ξεκίνησε πολιτισμένα, οι φωνές και η ένταση δεν άργησαν να έρθουν με όλο το αστυνομικό μέγαρο να παρακολουθεί θέλοντας και μη το reality show!

Εκεί ο αστυνομικός παρουσίασε μία ιστορία με …ολίγον από Χαρδαβέλλα αφού για να αντικρούσει τις βαρύτατες κατηγορίες εναντίον του και να δικαιολογήσει μάλλον τα αδικαιολόγητα ισχυρίστηκε πως η καταγγέλουσα του χάλασε κάποιες γλάστρες (!) ή κατά μία άλλη εκδοχή του τις έκλεψε ενώ στην συνέχεια άρχισε να αναφέρει και ιστορίες με μάγους και μέντιουμ!

Το ζευγάρι στην συνέχεια κατήγγειλε πως ο εν λόγω αστυνομικός λειτουργεί ως “εισπράκτορας” ιδιωτικής εταιρείας, τους ζητάει με αναίδεια τα ποσά που ισχυρίζεται πως χρωστάνε στην εν λόγω εταιρεία και μάλιστα τους προσβάλει για αυτό τον λόγο μπροστά σε τρίτους πράγμα που όπως κατήγγειλαν παραβιάζει τα προσωπικά τους δεδομένα. Μάλιστα ενώ τους παρενοχλούσε για μήνες, όπως οι ίδιοι ανέφεραν στην συνέχεια και όταν η ιδιωτική αυτή εταιρεία κατόρθωσε τελικά να βγάλει τον λογαριασμό, αποδειχτηκε πως τόσο η εταιρεία, όσο και ο εν λόγω “εισπράκτορας” – αστυνομικός είχαν πρόβλημα με την απλή αριθμητική αφού σύμφωνα με τα χρήματα που το ζευγάρι είχε πληρώσει η διαφορά τους ήταν μόνο 1 ευρώ!

Οντως περίεργες καταστάσεις στην Αστυνομία της περιοχής μας που κάποτε δεν απασχολούσε την επικαιρότητα για τέτοια θέματα. Δεν ξέρουμε αν φταίει η κρίση ή κάτι άλλο ή ο εν λόγω δράστης του περιστατικού ήπιε κάτι που δεν έπρεπε ή μήπως τελικά φταίει κάποια …επέμβαση εξωγήινων και μάγων στην πόλη μας. Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας όμως οφείλουν όπως τηρούν την τάξη και ασφάλεια έξω στην κοινωνία, να κάνουν το ίδιο και μέσα στην υπηρεσία τους. Για να μη φτάσουμε σε κάποιο σημείο να ψάχνουμε με ποιο τρόπο θα φυλαχτούμε από τους αστυνομικούς…

 
Πηγή:  http://rodopinews.gr/