Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Ροδόπης σε αποστολή στο... Μιλάνο

Δραστηριοποιείται στην παραγωγή, εμπορία και διακίνηση εξαιρετικής ποιότητας μελιού και προϊόντων

      ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Μιλάνο και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Μιλάνο διοργάνωσε στις 2 - 4 Νοεμβρίου 2011 επιχειρηματική αποστολή με στόχο την προώθηση ελληνικών προϊόντων στην ιταλική αγορά.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις διεξήχθησαν στο Μιλάνο στην έδρα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Κορυφαίες ελληνικές παραγωγικές εταιρίες αποτελούσαν την ελληνική αποστολή. Συγκεκριμένα συμμετείχαν:

Ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Ν. Ροδόπης, ο οποίος δραστηριοποιείται στην παραγωγή, εμπορία και διακίνηση εξαιρετικής ποιότητας μελιού και προϊόντων με βάση το μέλι από το νομό της Ροδόπης.

Η εταιρία Hellenic Quality Food - HQF η οποία παράγει και διακινεί τα προϊόντα ζύμης ΚΑΝΑΚΙ και τα νωπά κοτόπουλα, τις κοτολιχουδιές και τα αλλαντικά από κοτόπουλο MIMIKOS.

H εταιρία Nutri Greece, η οποία εξειδικεύεται στο εμπόριο και διακίνηση ιδιαίτερων ποικιλιών μελιού απ’ όλη την Ελλάδα.

Η εταιρία 2SFOODS η οποία εξειδικεύεται στην εμπορία και διακίνηση ποιοτικών ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων.

Η εταιρία Systems Sunlight η οποία εξειδικεύεται στους τομείς αποθήκευσης και διάθεσης ενέργειας και είναι ο αποκλειστικός διανομέας καταναλωτικών μπαταριών Toshiba στην Ευρώπη.

Η εταιρία Φιλιανός, η οποία ασχολείται με την μελέτη, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη χυτοπρεσσαριστών προϊόντων καθώς και με κατασκευή εργαλειών παραγωγής (καλουπιών) και την χύτευση μη σιδηρούχων μετάλλων.

Η εταιρία Isomat η οποία αποτελεί σήμερα μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες χημικών δομικών και κονιαμάτων στην Ν.Α. Ευρώπη. Η εταιρία παράγει και διαθέτει δομικά χημικά προϊόντα και κονιάματα που χρησιμοποιούνται σε κάθε είδος οικοδομικής εργασίας.

.