Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Και την εξέδιδε και την έδιωξε από το σπίτι τους στην Κομοτηνή

Και σα να μην έφτανε αυτό, έκλεψε και το κινητό της

Η 20χρονη κοπέλα έκανε καταγγελία στην αστυνομία και έληξε ο εφιάλτης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Συνελήφθη την Παρασκευή, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, ένας Ρουμάνος 39 ετών, ο οποίος κατηγορείται για σωματεμπορία 20χρονης ομοεθνής του, αλλά και κλοπή.

Ειδικότερα, το βράδυ της Παρασκευής, η 20χρονη κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, ότι ο 39χρονος πριν από τρεις μήνες περίπου, με την χρήση απατηλών μέσων, την προέτρεψε να έρθει στην Ελλάδα για ανεύρεση εργασίας. Έκτοτε, με τη χρήση απειλών, την παρέδιδε σε άγνωστους άνδρες, οι οποίοι προχωρούσαν σε σεξουαλικές πράξεις μαζί της.

Η Ρουμάνα κατήγγειλε επίσης στην αστυνομία ότι, λίγη ώρα πριν φτάσει στο τμήμα, ο 39χρονος, μαζί με τρεις ακόμα Ρουμάνους, έδιωξαν αυτήν και έναν 23χρονο ομοεθνή της, από το σπίτι που έμεναν μαζί με τον 39χρονο κλέβοντάς τους και δύο κινητά.

Μετά την καταγγελία αστυνομικοί αναζήτησαν τους Ρουμάνους και λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν και τους τέσσερις δράστες και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης., ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

.