Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ελληνίδες νύφες ψάχνουν νυφικό... στην Τουρκία!


Οι κοπέλες που επισκέπτονται την Αδριανούπολη της Αν. Θράκης για να αποκτήσουν το πολυπόθητο φόρεμα είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Μέχρι την Τουρκία φτάνουν οι μέλλουσες Ελληνίδες νύφες, προκειμένου να… αγοράσουν νυφικό για τον γάμο τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας «Νέτγκαζέτε», το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο από… πάντα, όμως τώρα λόγω κρίσης, οι κοπέλες που επισκέπτονται την Αδριανούπολη της Τουρκίας για να αποκτήσουν το πολυπόθητο φόρεμα είναι περισσότερες.
Ωστόσο είναι και περισσότερες αυτές που επιστρέφουν με άδεια χέρια, αφού κάνουν παζάρια χωρίς αποτέλεσμα!

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ζητούν να νοικιάσουν νυφικό. Κάτι τέτοιο όμως δεν γίνεται.

«Συνεχίζεται το ενδιαφέρον για τουρκικά νυφικά των νέων κοριτσιών που ετοιμάζονται να παντρευτούν στην Ελλάδα. Παλιότερα αγόραζαν τα νυφικά τους, άλλα λόγω της οικονομικής κρίσης ζητάνε πλέον να τα νοικιάσουν», αναφέρει η εφημερίδα.

«Αυξάνεται το ενδιαφέρον των νέων κοριτσιών από την Ελλάδα για τα τουρκικά νυφικά, που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, αντί να τα αγοράσουν, «παζαρεύουν» να τα νοικιάσουν. Εμείς όμως δεν τα νοικιάζουμε», λέει ιδιοκτήτης μαγαζιού νυφικών ειδών.
«Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε ώστε να τις βοηθήσουμε. Αυτή η κρίση μας επηρεάζει και εμάς. Εύχομαι το συντομότερο να ξεπεραστεί», καταλήγει.
 
 
Πηγή:  http://www.star.gr/