Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Σύλληψη Ρουμάνου στην Ορεστιάδα για απάτες

Μαζί με άλλον αλλοδαπό συνεργό μετέβαινε  σε καταστήματα της πόλης και με τη μέθοδο ανταλλαγής χαρτονομισμάτων, αποσπούσε διάφορα χρηματικά ποσά

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενος για απάτες, ενώ αναζητείται ο ομοεθνής συνεργός του.


Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, περιήλθαν καταγγελίες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας, ότι δύο αλλοδαποί, μεταβαίνουν σε καταστήματα της Ορεστιάδας και με τη μέθοδο ανταλλαγής χαρτονομισμάτων, αποσπούν διάφορα χρηματικά ποσά.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των παραπάνω αστυνομικών, οι οποίοι, λίγο αργότερα, εντόπισαν τον 42χρονο να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με βέλγικες πινακίδες και τον συνέλαβαν, ενώ ο συνεργός του δεν εντοπίσθηκε και αναζητείται.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι, οι δύο δράστες μετέβησαν σε πέντε (5) καταστήματα της πόλης και προσποιούμενοι τους πελάτες, αφού αγόρασαν προϊόντα μικρής αξίας με τη μέθοδο της ανταλλαγής χαρτονομισμάτων, απέσπασαν, από τα δύο εξ αυτών, διάφορα χρηματικά ποσά.

Κατασχέθηκαν:

Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Το χρηματικό ποσό των 1.379 ευρώ

Ένα (1) κινητό τηλέφωνο

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.
 
.