Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Θρίλερ με την υγεία του τούρκου πρωθυπουργού Ερντογάν

Πρώτο θέμα
έχουν κάνει το ζήτημα
τα ειδησεογραφικά sites
"newsit" αλλά και "onalert"

ΤΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ
ΣΕ "ΜΥΣΤΙΚΗ" ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ;



Σύμφωνα με το newsit και το onalert, που το έχουν κάνει πρώτο θέμα, ξαφνικό πρόβλημα υγείας φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που φέρεται να βρίσκεται στο νοσοκομείο, χωρίς οι γιατροί ή το γραφείο του τούρκου πρωθυπουργού να αναφέρουν το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει.


Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Μilliyet υπήρξε έντονη φήμη το Σαββατοκύριακο για παρουσία του Ερντογάν σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Συγκεκριμένα η φήμη ανέφερε πως η μεταφορά του τούρκου πρωθυπουργού έγινε στο κρατικό νοσοκομείο της πανεπιστημίου Μάρμαρα στο Παντίχι της στην Ασιατική όχθη της Κων/πολης. Tο γραφείο του τούρκου πρωθυπουργού δεν ανέφερε τίποτα, ενώ για λόγους ασφαλείας ο 2ος και ο 6 ος όροφος του νοσοκομείου έχουν εκκενωθεί. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα, σύμφωνα με τα συγκεκριμένα sites.

Πάντως, πριν λίγο το ΑΠΕ μετέδωσε τηλεγράφημα σύμφωνα με το οποίο: Με επιτυχία υποβλήθηκε το Σάββατο ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε επέμβαση στο έντερο, ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία Τύπου του πρωθυπουργού. Ο 57χρονος Ερντογάν έκανε λαπαροσκόπηση και "είναι καλά", διευκρινίζεται στην ανακοίνωση. "Ο πρωθυπουργός θα ξαναρχίσει τις εργασίες του έπειτα από μία περίοδο ανάρρωσης, την οποία θα καθορίσουν οι γιατροί", προστίθεται στην ανακοίνωση.

.