Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Τιμήθηκε ο πρώην δημάρχος Αλεξανδρούπολης Νικόλαος Κουκουράβας

Πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση προς τιμήν του με παρόντες πρώην δημάρχους, βουλευτές του νομού, δημοτικοί σύμβουλοι, και πλήθος πολιτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Τον κ. Νικόλαο Κουκουράβα, τίμησε για την συνολική παρουσία και την προσφορά του στην τετραετία 1991 – 1994 κατά την οποία διατέλεσε δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ο Δήμαρχος, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε.


Στην εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν πρώην δήμαρχοι, βουλευτές του νομού, δημοτικοί σύμβουλοι, και πλήθος πολιτών, προβλήθηκε βίντεο με στιγμιότυπα από τη θητεία και το έργο του κ. Κουκουράβα ως δημάρχου Αλεξανδρούοπολης.

Ιδιαίτερα συγκινημένος, ο κ. Κουκουράβας ευχαρίστησε τον δήμαρχο και το Δ.Σ. για την τιμητική διοργάνωση και εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά για την όμορφη ατμόσφαιρα που του επεφύλαξαν.

«Ήταν χρέος μας να τιμήσουμε έναν δήμαρχο, ο οποίος στα τέσσερα χρόνια της θητείας του πήρε σημαντικότατες αποφάσεις η οποίες δόμησαν και συγκρότησαν το δήμο μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης.

.