Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Συνέλαβαν στην Ροδόπη Ιρακινούς και Σύριο με όπλα και ναρκωτικά

Αρχικά βρέθηκαν ένα πιστόλι κρότου – αερίου και ένα μαχαίρι 31,5 εκατοστών, αλλά μετά ήρθε ο αστυνομικός σκύλος και ανακάλυψε και ουσίες

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα το πρωί, στις Σάπες Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 25, 26 και 28 ετών και ένας 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Νόμου περί όπλων.


Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις αλλοδαποί, βρέθηκαν αρχικά και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου – αερίου και ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 31,5 εκατοστών.

Στη συνέχεια, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, βρέθηκε στο εσωτερικό του παραπάνω οχήματος μία πλαστική σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 114,4 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

.