Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Πέντε ανήλικοι πίσω από τις κλοπές τριών οχημάτων και τις διαρρήξεις σε δύο καφενεία του Β. Έβρου

Οι δύο 17χρονοι και οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν εντός των ορίων του αυτοφώρου από άνδρες της Ασφάλειας Διδυμοτείχου και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ορεστιάδας

        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, τρεις (3) κλοπές οχημάτων και δύο (2) διαρρήξεων σε καταστήματα του Έβρου.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (24-11-2011) πρώτες πρωινές, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν δύο καταστήματα (καφενεία) σε χωριά της Ορεστιάδας και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 430 Ευρώ.

Μετά από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, προέκυψε ότι τις παραπάνω διαρρήξεις είχαν διαπράξει δύο 17χρονοι και τρεις 15χρονοι ημεδαποί, οι οποίοι και συνελήφθησαν, χθες (25-11-2011), εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Επιπλέον, από τη διενεργηθείσα έρευνα προέκυψε ότι, κατά το χρονικό διάστημα 22/23-11-2011, οι τέσσερις εκ των δραστών είχαν προβεί στην κλοπή τριών οχημάτων (ενός Ι.Χ.Φ., ενός Ι.Χ.Ε και μιας μοτοσικλέτας) από οικισμούς του Έβρου, τα οποία ανευρέθησαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

.