Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Βράβευση Δημοτικού Σχολείου της Κομοτηνής από την Unicef!!!

Είχε συμμετάσχει σε διαγωνισμό για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την διαφορετικότητα, γράφοντας ένα παραμύθι με τίτλο «Η γκριζούπολη και η χρωματιστή κουκουβάγια»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Η Γ΄ τάξη του 2ο Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής συμμετείχε σε διαγωνισμό της UNICEF για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την διαφορετικότητα, γράφοντας ένα παραμύθι. Το παραμύθι με τίτλο «Η γκριζούπολη και η χρωματιστή κουκουβάγια».

Σε μια πόλη που όλα είναι γκρίζα, που ακόμη και τα αυγά βάφονται γκρίζα το Πάσχα! Σε αυτή την πόλη εμφανίζεται μια χρωματιστή κουκουβάγια, δασκάλα των εικαστικών, αυτό αναστατώνει την πόλη, τα παιδιά την φοβούνται και οι μεγάλοι την κοιτούν καχύποπτα. Με τον καιρό όμως η δασκάλα καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παιδιών, τα οποία με τα χρώματα που έχει η δασκάλα στο βαλιτσάκι της αρχίζουν να χρωματίζουν πρώτα το σχολείο τους και σιγά σιγά ολόκληρη την πόλη, η οποία από γκριζούπολη γίνεται χρωματούπολη!

Το παραμύθι των μαθητών με τίτλο ανακοινώθηκε από τη UNICEF ότι πρόκειται να βραβευθεί με ένα από τα τρία πρώτα βραβεία σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου 2011 στη Στοά Βιβλίου στην Αθήνα.  Στην τελετή θα παραστεί η δασκάλα της τάξης καθώς και εκπρόσωπος των μαθητών με τη συνοδεία του κηδεμόνα του.

.