Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Από θαύμα σώθηκαν οι οδηγοί σε πλαγιομετωπική σύγκρουση στην Κομοτηνή

Σημειώθηκε χθες το πρωί στην Πανεπιστημιούπολη, όταν οδηγός παραβίασε προτεραιότητα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αμάξι, με αποτέλεσμα να βρεθούν στα χαντάκια εκτός δρόμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Η παραβίαση της πινακίδας προτεραιότητας και η απροσεξία έγιναν η αιτία να συγκροτούν δύο επιβατηγά αυτοκίνητα στην Κομοτηνή ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές.

Ειδικότερα, χθες το πρωί λίγο μετά τις 11 ένα ΙΧ που κατευθυνόταν από το δρόμο πίσω από τον οικισμό του Ηφαίστου προς την επαρχιακή οδό Κομοτηνής - Σώστη, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα όχημα που κινούνταν προς την Πανεπιστημιούπολη.

Ο οδηγός του πρώτου οχήματος παραβίασε την πινακίδα STOΡ, έπεσε επάνω στο δεύτερο όχημα με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί από το δρόμο του και τελικά να πέσει σε χαντάκι κάτω ακριβώς κάτω από την πινακίδα του Πανεπιστημίου Θράκης.
Στο σημείο άμεσα έσπευσαν Τροχαία και Πυροσβεστική για την καταγραφή του συμβάντος και τον καθαρισμό της ασφάλτου. Για καλή τους τύχη ο απολογισμός και για τους δύο οδηγούς ήταν μόνο υλικές ζημιές και φυσικά το σοκ που υπέστησαν από σφοδρή σύγκρουση.

Πηγή:  http://www.xronos.gr/