Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ελληνες ζητούν από τον Πατριάρχη να τους βρει δουλειά στην... Τουρκία

Να που και πως καταντήσαμε με τα μνημόνια και τα... κουρέματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο
ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΧΟΥΡΙΕΤ




Στην Τουρκία «στέλνει» τους Έλληνες για δουλειά η κυβέρνηση του Μνημονίου! Όπως αποκαλύπτει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σε συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα Ηürriyet δεκάδες κάτοικοι της Ελλάδας, του ζητούν να τους βρει δουλειά στην Τουρκία! «Λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα πολλοί Έλληνες της Κωνσταντινούπολης οι οποίοι είχαν φύγει από δω πριν από πολλά χρόνια μου γράφουν επιστολές και μου ζητούν να τους βοηθήσω για να επιστρέψουν στην Τουρκία για να βρουν δουλειά. Ακόμη και Έλληνες που δεν έχουν σχέση με την Πόλη μου στέλνουν επιστολές και μου ζητούν σπίτια και δουλειές» λέει ο οικουμενικός Πατριάρχης.
-Βεβαίως ο καθένας που παίρνει φωτιά το σπίτι του ψάχνει κάθε τρόπο για να την σβήσει, το θέμα όμως είναι που ήμασταν και που καταντήσαμε…

Κι ότι ηθελημένα ή αθέλητα, ο Πατριάρχης ανεβάζει στα ύψη το πρεστίζ της Τουρκίας…
Όπου ο μέσος μηνιαίος μισθός είναι περίπου 250-300 Ευρώ!!!!
Ποιος Έλληνας θάφηνε όμως ακόμη και την σημερινή Ελλάδα για να πάει στην Τουρκία και να παίρνει κάτω από τα…μισά που παίρνει στη χώρα μας; Όταν ακόμη και το επίδομα ανεργίας στην Ελλάδα, είναι πολύ υψηλότερο του μέσου μηνιαίου μισθού στην Τουρκία…!!!


Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/