Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

«Οι Έλληνες θα πλήρώνουν όσο ζουν», λέει ο Μπορίσοφ

Με σκληρά λόγια μίλησε σε συνέντευξη του για εμάς ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, ενόψει των μεθαυριανών προεδρικών εκλογών

ΑΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ



Με σκληρά λόγια μίλησε σε συνέντευξη του για τους Έλληνες ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Νόβα Τελεβίζιγια».
Ο κ. Μπορίσοφ είπε χαρακτηριστικά ότι «οι Έλληνες έβαλαν φωτιά στην Πολιτεία τους. Γι’ αυτό θα πληρώνουν όσο ζούνε. Τώρα η σωτηρία τους είναι να πουλήσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν», ενώ σε παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι οι Έλληνες ζουν καλύτερα από τους Βούλγαρους παρά την κρίση δήλωσε ότι «εκείνοι έβαλαν φωτιά στην Πολιτεία τους, βρε άνθρωπε μου. Άντε να πάει κανείς στην Ελλάδα σήμερα: δεν ξέρει αν θα μπορέσει να κάτσει, ούτε να απογειωθεί. Έβαλαν φωτιά στις πόλεις τους».
Μάλιστα, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας συμπλήρωσε ότι «γι’ αυτό θα πληρώνουν όσο ζούνε. Και τώρα η σωτήρια λύση τους είναι να πουλήσουν όλα τα υπάρχοντα τους. Όλα, ό,τι έχουν και δεν έχουν, πρέπει να τα πουλήσουν για να πληρώσουν τα χρέη τους».