Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Διαλύθηκε η τρόικα του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Άλλος για Σαμοθράκη τράβηξε και άλλος για την... ανεξαρτησία

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Μπορεί η Τρόικα να μας έχει βάλει θηλιά στο λαιμό και να διαφεντεύει τον τόπο μας, αλλά μια άλλη τρόικα στο νομό Έβρου διαλύθηκε πλήρως.
-Η συνεργασία των τριών αυτοδιοικητικών ανδρών στις εκλογές στο δήμο Αλεξανδρούπολης, Κογιομτζή – Λασκαράκη – Ραυτόπουλου πνέει τα λοίσθια.
-Ο κ.Λασκαράκης ανεξαρτητοποιήθηκε εδώ και καιρό, ο κ.Κογιομτζής βρίσκεται περισσότερο στο κτήμα του στην Σαμοθράκη και λιγότερο στην Αλεξανδρούπολη και ο Γιώργος Ραυτόπουλος πρώτος σε ψήφους δημόσιος σύμβουλος μάλλον θα αναλάβει τα ηνία, της πάλαι ποτέ υποσχόμενης ισχυρής τρόικας.
-Που ως γνωστόν έχασε τον αγώνα για την νίκη γιατί οι ΠΑΣΟΚοι του Έβρου για να μην βγει ο πρώην δήμαρχος κ.Αλεξανδρής, προφανώς έγειραν την πλάστιγγα των ψήφων προς τον νυν δήμαρχο Ευάγγελο Λαμπάκη την δεύτερη Κυριακή.
-Καυγάδες, δηλώσεις, ίντριγκα και γκρίνια στο προσκήνιο μέχρι να ετοιμάσουν τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για τις επόμενες εκλογές, γιατί οι συνεργασίες τελικά στην Ελλάδα μάλλον έχουν περίοδο λήξης.
-Ειδικά για το ποιος θα είναι αρχηγός και ποιοι θα ακολουθούν.
-Και όμως, η αρχική συμφωνία ήταν ότι το ζήτημα του αρχηγού δεν θα τους απασχολούσε και ο πρώτος σε ψήφους θα αναλάμβανε την ηγεσία.
-Ο γάμος όμως σχόλασε νωρίς.
-Τελικά και οι τρόικες έχουν ημερομηνία λήξης.

Πηγή:  http://www.xronos.gr/