Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Καμία αντίδραση στην αποκάλυψη για τις βόλτες τουρκικού ερευνητικού σκάφους στο Θρακικό Πέλαγος

Ενώ το Ελληνικό διαδίκτυο έχει κατακλειστεί από την είδηση που δημοσιεύθηκε αργά χτες βράδυ, ουδεμία αντίδραση υπήρξε από την ηγεσία του υπουργείου άμυνας

       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Κι ενώ το Ελληνικό διαδίκτυο έχει κατακλειστεί από την είδηση που δημοσιεύσαμε αργά χτες βράδυ, ουδεμία αντίδραση υπήρξε από την ηγεσία του υπουργείου άμυνας. Πάντως σας υπενθυμίζουμε ότι για την υπόθεση «Ζουράφα», ήμασταν οι πρώτοι που αποκαλύψαμε το γεγονός, με άρθρο του διαχειριστή των Aegean Times κ. Γιώργου Αδαλή , στις 5 Μαρτίου 2003.
Τότε υπήρξε αντίδραση και μάλιστα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Ο ευρωβουλευτής Γιάννης Μαρίνος είχε καταθέσει ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο με βάση την αποκάλυψή μας με θετικά αποτελέσματα. Ακολούθησαν σωρεία δημοσιευμάτων και εκπομπών στην Ελλάδα αλλά και στον Ευρωπαϊκό Τύπο σχετικά με την τύχη της νησίδας Ζουράφα και τα πετρέλαια της περιοχής, μιας και είχαμε αποκαλύψει ντοκουμέντα από το 1874 !!

Φαίνεται όμως, ότι ο κόπος τόσων ανθρώπων για την υπεράσπιση του Ανατολικότερου συνόρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πάει χαμένος από τις παλινωδίες μιας κυβέρνησης που δείχνει ανήμπορη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.


Πηγή:  http://www.aegeantimes.gr/