Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Σέξυ 45άρα αναστατώνει την Κομοτηνή με τα ερωτικά τερτίπια της!!!

Δημόσια υπάλληλος σε κεντρική υπηρεσία της πόλης την «βρίσκει» με νεαρούς Κομοτηναίους και φοιτητές και έχει μετατρέψει μία γκαρσονιέρα της … σε ερωτική φωλίτσα!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ (ΚΑΙ) ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΡΓΙΑ;
Η Κομοτηνή τείνει να γίνει πρωτεύουσα του ερωτισμού, καθώς μια 45αρα δημόσια υπάλληλος σε κεντρική υπηρεσία της πόλης, την «βρίσκει» με νεαρούς Κομοτηναίους και φοιτητές και έχει μετατρέψει μία γκαρσονιέρα της … σε ερωτική φωλίτσα!


Η άτακτη σέξυ (ομολογουμένως) 45αρα συνευρίσκετε σε πολυκατοικία στα βόρεια της πόλης και πιο συγκεκριμένα επί της Λεωφόρου Ηρώων. Το σπίτι όμως που διαμένει μόνιμα βρίσκεται σε άλλη περιοχή της Κομοτηνής.

Οι νεαροί άνδρες κάνουν συχνά επισκέψεις στο σπίτι της, ενώ οι θόρυβοι από το διαμέρισμα αποκαλύπτουν τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα μέσα σε αυτό. Ερωτικά μαθήματα, παιχνίδια ρόλων, ομαδικά όργια και πολλά άλλα συμβαίνουν στο «αμαρτωλό» διαμέρισμα με την έμπειρη γυναίκα να έχει εξελιχθεί σε καθηγήτρια του σεξ, επιβεβαιώνοντας το ρητό που λέει «η γριά κότα έχει το ζουμί»!

Τα κριτήρια επιλογής των ανδρών δεν είναι ακόμα γνωστά, αλλά σύμφωνα με την έγκυρη και παρούσα στα όργια πηγή μας, αρκεί να μπεις στο … σύστημα, μ’ ένα τηλεφώνημα ενός φίλου της κυρίας! Το μόνο κριτήριο που υπάρχει είναι οι νεαροί να μην είναι παντρεμένοι, ώστε να μην υπάρχουν περαιτέρω μπλεξίματα!

Τα νέα μεταξύ των νεαρών φοιτητών του ΤΕΦΑΑ (κυρίως) άρχισαν να διαδίδονται γρήγορα, με αποτέλεσμα τις τελευταίες ημέρες η γκαρσονιέρα της Λεωφόρου Ηρώων να γνωρίζει μεγάλες στιγμές! Βέβαια η ζωηρή 45αρα περνάει προς το παρόν καλά, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και κυρίως μακριά από τον … σύζυγό της!

Αχ Κομοτηνή μου!!!