Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

13χρονη κατήγγειλε ότι τη βίαζε ο πατέρας της επί δύο χρόνια

Απίστευτη η νεώτερη αποκάλυψη για την υπόθεση του βιασμού που ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Ξάνθης
Ο 36χρονος συνελήφθη, αλλά ανήγαγε σε μυθεύματα τις κατηγορίες. Δε μπόρεσε να αποφανθεί ασφαλώς ο ιατροδικαστής


               ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ολομόναχη μετέβη στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης 13χρονη, προκειμένου να καταγγείλει τον 36χρονο πατέρα της, ότι τη βίαζε επανειλημμένα επί 2 χρόνια! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον συνέλαβαν το πρωί της Τετάρτης και χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Εν τω μεταξύ η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της ΑΜΘ έχει αποστείλει ψυχολόγο για ψυχολογική υποστήριξη της κοπέλας.

Από το τμήμα Ασφαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, ωστόσο κατά την προανάκριση ο 36χρονος, αλβανικής καταγωγής, με 5ετη περίπου παραμονή στην Ελλάδα και διαμονή στην πεδινή περιοχή της Ξάνθης, αρνήθηκε τις κατηγορίες και τις ανήγαγε σε μυθεύματα.


Τι είπε η 13χρονη

Η 13χρονη προσέφυγε μόνη της στην αστυνομία και κατέθεσε ότι ο πατέρας της τη βίαζε επανειλημμένα εδώ και δύο χρόνια, ενώ η μητέρα της δεν προσέτρεξε ποτέ για βοήθεια διότι, όπως εξήγησε, φοβάται και αυτή τον 36χρονο σύζυγό της.

Τι είπε ο ιατροδικαστής

Στις ιατρικές εξετάσεις που προέβη ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να αποφανθεί ασφαλώς σχετικά με τον αν η 13χρονη υπέστη βιασμό, καθώς η κοπέλα ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που γεννιούνται χωρίς παρθενικό υμένα κι έτσι τα αποτελέσματα δεν μπορούν να εξαχθούν με σιγουριά.


Συνεχίζει την έρευνα η αστυνομία

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία, λόγω της συγκλονιστικής καταγγελίας και της ιδιαίτερης σοβαρότητας του θέματος, αλλά και εξαιτίας των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής έρευνας, ερευνά επισταμένως την υπόθεση, προκειμένου να αναζητήσει χρήσιμα στοιχεία που θα επιτρέψουν σε Εισαγγελέα και ανακριτή να καταλήξουν κατά πόσο ευσταθεί η κατηγορία.

Ενδέχεται σε αυτή τη διαδικασία να φανεί ουσιαστική και η συνδρομή του ψυχολόγου, ο οποίος θα διαπιστώσει τη συναισθηματική και ψυχική κατάσταση της κοπέλας.


Πηγή:  http://www.empros.gr/