Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Φωτό: οι πρώτες μέρες στο σχολείο του μικρού Γιώργου Νικολαΐδη

Δείτε εικόνες με την μαμά Δέσποινα Βανδή να πηγαίνει τον γιο του Ντέμη στο νηπιαγωγείο

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ


Το νηπιαγωγείο ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες ο μικρός γιος της Δέσποινας Βανδή και η γνωστή τραγουδίστρια ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του.

Αφοσιωμένη μαμά, η Δέσποινα ήταν αυτή που πήγε τον Γιώργο στο σχολείο και του αγόρασε τις αγαπημένες του λιχουδιές για το διάλειμμα.

Εκείνη προσπάθησε να είναι μαζί με τον Γιώργο στις πρώτες μέρες του στο σχολείο, δεδομένου ότι η Μελίνα πηγαίνει πλέον στη Β' Δημοτικού και έχει ήδη τις φίλες της.

Ωστόσο και ο μικρός μπόμπιρας κατέφερε να προσαρμοστεί από την πρώτη στιγμή και να γνωρίσει τα άλλα παιδάκια της τάξης του.

Ο φωτογραφικός φακός του “Hello!” την απαθανάτισε μαζί με τον γιο της, την ώρα που πήγαιναν στο νηπιαγωγείο. Η Δέσποινα είναι αναμφίβολα μια σέξυ μαμά που έχει υιοθετήσει το στυλ των χολιγουντιανών αστέρων.

Με casual street wear, τζιν σορτς, t-shirt, καρό πουκάμισο δεμένο στη μέση και μεγάλα γυαλιά ηλίου, η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Nα αναφέρουμε μάλιστα, πως αυτήν την περίοδο, η ίδια βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για τις συναυλίες που ετοιμάζει στις ΗΠΑ και τον Καναδά.


Πηγή:  http://www.tlife.gr/