Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόθυμος να δεχθεί… γιαούρτωμα δηλώνει ο Ξυνίδης!


Με μία δήλωση - έκπληξη, ο ξανθιώτης αναπληρωτής υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης ξεκίνησε την αυτοκριτική του κόμματός του για την σημερινή κατάσταση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ


Πρόθυμος να υποστεί τις οργισμένες αντιδράσεις της κοινής γνώμης, ακόμη κι αν φθάσουν στο προσωπικό του… γιαούρτωμα, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Σ. Ξυνίδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm»!

Με αφορμή συγκεκριμένα τα επιδόματα ανεργίας και τη μη διασταύρωση μέχρι σήμερα εάν ο εγγεγραμμένος στον ΟΑΕΔ έχει δυο-τρία σπίτια, ο κ. Ξυνίδης ανέφερε: Έχει απολύτως δίκιο ο άνεργος που δεν έχει σπίτια και γι’ αυτό είμαι διατεθειμένος και εγώ, ως μέρος του πολιτικού συστήματος, να δεχθώ και το θυμό και τη λοιδορία και το γιαούρτωμα γιατί αυτό είναι η αντίδρασή του και το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για όσα δεν κάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Ήρθε η ώρα του λογαριασμού για όλους».

Για τα λάθη επίσης και τις καθυστερήσεις της κυβέρνησης ανέφερε: «Από τη στιγμή που η χώρα έχει φτάσει στο ζει-δεν ζει και στο πτωχεύει-δεν πτωχεύει, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το καθήκον μας. Και οι εργάτες στη Φουκουσίμα ξέρουν ότι όταν εργάζονται εκτίθενται σε ακτινοβολία που κατά το 99% θα τους δημιουργήσει καρκινογένεση. Επιτελούν όμως το καθήκον τους».

.