Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Και άλλες συλλήψεις για ναρκωτικά στον Άρατο Ροδόπης

Δύο Έλληνες πότιζαν δενδρύλλια κάνναβης με αποτέλεσμα να φτάσουν τα τέσσερα μέτρα ύψος!
ΠΩΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ;


Συνελήφθησαν, το πρωί της Δευτέρας σε αγροτική περιοχή του Άρατου Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο ημεδαποί, ηλικίας 30 και 42 ετών για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.


Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ροδόπης, εντόπισαν, σε αγροτική περιοχή του Άρατου Ροδόπης, φυτεία με καλλιεργημένα δενδρύλλια κάνναβης και την έθεσαν υπό διαρκή επιτήρηση.

Πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (5-09-2011), οι δύο ημεδαποί προσήλθαν, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλησίασαν και μπήκαν εντός της φυτείας. Λίγο αργότερα εξήλθαν από αυτή, κρατώντας ένα σεντόνι, στο εσωτερικό του οποίου είχαν τοποθετήσει δεκαεννέα κιλά ακατέργαστης κάνναβης, που είχαν περισυλλέξει από την φυτεία. Ακολούθως, μόλις τοποθέτησαν το σεντόνι στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό τους, επενέβησαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν.

Στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν εβδομήντα έξι δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 1,21 έως 3,72 μέτρων.

Κατασχέθηκαν επίσης:

- Δεκαεννέα κιλά ακατέργαστης κάνναβης

- Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

- Δύο (2) πλαστικά μπουκάλια

- Δύο (2) κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

.