Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Σε στενό κύκλο έγινε η κηδεία της Ελεάνας Μισιριάν που αυτοκτόνησε από τον τρούλο του Ιμαρέτ στην Καβάλα

Συγκλονισμένη από τον χαμό της όλη η κοινωνία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, αφού η νεαρή κοπέλα τα είχε όλα (ομορφιά, νιάτα, μόρφωση) αλλά βρέθηκε νεκρή στην χερσόνησο της Παναγίας επειδή νόμισε ότι απέτυχε στον έρωτα
ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ
Τραγικό τέλος έβαλε στη ζωή της χθες (Παρασκευή 22/7) τα ξημερώματα η 25χρονη κόρη του Μπόμπ Μισιριάν, Ελεάνα. Η νεαρή κοπέλα αυτοκτόνησε πέφτοντας από τρούλο του μνημείου – ξενοδοχείου «Ιμαρέτ» σε ύψος 20 μέτρων, στα «πόδια» της Χερσονήσου της Παναγίας, στον υπαίθριο χώρο του πάρκινγκ του Τελωνείου Καβάλας. Το χαρακτηριστικό είναι ότι αυτές τις ημέρες βρισκόταν στην Καβάλα όλη η οικογένεια ο πατέρας της, η αδελφή της, ο αδελφός της από την Βοστώνη, η μητέρα της, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στο απονενοημένο διάβημά της την οδήγησαν συναισθηματικοί λόγοι και κυρίως η ερωτική απογοήτευση.
Η οικογένεια που ήταν ιδιαίτερα επώνυμη απολάμβανε την εκτίμηση στην κοινωνία της Καβάλας κι όχι μόνο. Τα κορίτσια που είχαν σπουδάσει στο εξωτερικό ήταν υπόδειγμα χαρακτήρα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τι συνέβη κάτι που επιβεβαιώθηκε τυπικά επικοινωνώντας με την αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Από την πλευρά της οικογένειας, που διατηρεί ένα κλειστό προς τα έξω προφίλ, δεν κοινολογήθηκε το παραμικρό, ενώ η νεαρή σύμφωνα με πληροφορίες άφησε σημείωμα που έγραφε «σας αγαπώ».

Για την τραγική είδηση ενημερώθηκαν κοντινά και προσφιλή πρόσωπα και άλλοι που έσπευσαν να συλλυπηθούν την οικογένεια. Η κηδεία σε στενό κύκλο έγινε το πρωί της Παρασκευής στην Νέα Ηρακλείτσα, στην εκκλησία του Αγίου Φανουρίου που είχε χτίσει η γιαγιά της και τάφηκε στα διπλανά μνήματα.

Η είδηση του θανάτου που κυκλοφορεί από χθες πρωί έχει συγκλονίσει όλη την ευρύτερη περιοχή –τόσο τους φίλους και γνωστούς της ίδιας της κοπέλας όσο και τον κύκλο της πολύ γνωστής οικογένειάς της που έχει να αντιμετωπίσει την απώλεια του τόσο προσφιλούς τους προσώπου όσο και την σύνδεσή του με το μνημείο όπου φιλοξενήθηκαν διακεκριμένες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και είχε ανεβάσει τον πήχη όσον αφορά τις προσφερόμενες υπηρεσίες μοναδικά.

Οι ευχές συνοδεύουν την οικογένεια για θερμά συλλυπητήρια να αντέξει το πικρό ποτήρι της απώλειας και να είναι γεροί να την θυμούνται.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/